Julemesse 14. nov

Julemesse 14. nov

Flyttes på grunn av covid-19 til Zoom kl 17 -18

I år ble det dessverre vanskelig å ha vanlig julemesse i Bethel Bergen. Colombiaforeningen arrangerer derfor digital julemesse 14. november kl. 17-18. Det vil istedenfor det vanlige åresalget bli loddsalg på nettet fra kl. 08 om morgenen og da vil også nettlinken til sendingen bli lagt ut. De som ønsker kan da logge seg på sendingen kl. 17 på Zoom. Man kan kjøpe lodd på vipps eller via sms og betale inn på konto hele dagen. Hvert lodd koster kr. 5,-. Du trenger ikke se på sendingen for å være med på loddtrekningen. Det har vært solgt loddbøker på forhånd og vinnerne her blir også trukket den 14. november.

I Barranquilla sørger vi for middag til over 50 gamle 4 dager i uken sammen med Flekkerøy Misjonsmenighet. Vi støtter fire barneskoler i fire fattige bydeler slik at ca. 600 barn får skolegang gjennom Misjonskirken Norge. I tillegg hjelper vi menigheter og enkeltpersoner med ulike behov og slik at noen kan få seg videreutdannelse. I en femte bydel er det nylig bygget kirke hvor ungdommer
også får undervisning og kvinner lærer seg å sy slik at de kan tjene penger og bli mer selvhjulpne. Det siste som har skjedd er at det er bygd Barnas hus i en svært fattig bydel hvor mange mangler både mat og sanitærutstyr. Her får barn et trygt sted å være, hvor de får både mat, omsorg og litt undervisning. Vi har tett samarbeid med tidligere misjonær Kirsten Watne og Flekkerøy misjonskirke. 

Under Colombia her på nettsiden vår, ligger det ute mange flotte håndarbeid som er til salgs. Hver krone vi får inn går til arbeidet i Colombia. Så her kan du både kjøpe julegaver og støtte en god sak. Det er fint om du sprer dette med venner og kjente, slik at vi når ut til mange. 

Dersom du har noe du har laget, eller gevinster til loddsalget vi skal ha den 14. november kan du kontakte med Randi Karin. Det vil i år også bli solgt syltetøy og hermetiske pærer, og dersom du er interessert i det kan du ta kontakt slik at vi får en oversikt over hvor mange som ønsker å kjøpe dette.

Vi har i tillegg fått noen flotte eksemplar av boken "Lær dem", som koster 229 i bokhandel og som vi selger til kr. 200. Det er en flott gave til barn og barnebarn, eller til nieser og nevøer.

Hvert år pleier vi å sende litt ekstra til jul bl.a. til pastorfamiliene som har dårlig lønn, de gamle og andre av våre venner i Barranquilla. Dersom du ønsker å gi et bidrag til julegaver kan det settes inn på kontoen til Colombiaforeningen 3624.72.65796 og merk det julegaver.

 

Powered by Cornerstone