Bluebird Julekonsert

Bluebird Julekonsert

Kom i julestemning!

Som mange av dere vet har Bluebird Kaffebar Bergen begynt å holde åpen kafé annenhver onsdag frem til jul. Vi ønsker å kickstarte kaféen vår og teste ut hvordan det er å drive den. Vi er veldig investert i den, og har derfor planlagt å holde en julekonsert til innsamling til kaféen! Det blir en unik mulighet til å formidle juleevangeliet til dem som til vanlig ikke går i kirken, og til å samle inn til en kafé som også har et ønske om å dele troen på Jesus gjennom kaffe og servering av kvalitet. Det blir en nydelig konsert med utrolig dyktige musikere som brenner for å lede folk til Jesus og ønsker å støtte kaféen vår. Alle av dem gjør det frivillig - og hver og en legger av flere timer i øving, arrangering og planlegging for å få det til! På menyen blir det alt fra grøt til kake til gløgg til julekjeks. Vi ønsker at hele lokalet blir fylt av deilige jule- dufter.

Når det gjelder lokale hadde vi egentlig fått en avtale med Centralkirken. Denne måtte avlyses fordi de ikke hadde bemanning nok til renhold etter konserten. Vi prøver andre lokaler, men venter fortsatt på bekreftelse og ber om at Gud skal forsørge! Dere må gjerne være med og be inn i at Gud skal gi oss et lokale som rommer mange folk og som bringer folk til kirka!

Datoen for konserten er 26. november og det blir klokken 19:30. Billettene vil koste 150 kr for studenter og barn, 200 kr for voksne.

Vi gleder oss så mye og har allerede begynt med vokal- øving, fotografering til arrangement og promotering, og noteskriving. Kaféen er i full gang med å lage til menyer, sette opp korona- vennlige måter å selge mat og drikke på, og sette opp vakter.

Vær med og be for oss!

Vera Djapic Oosterkamp

På vegne av Bluebird Kaffebar Bergen
og Bluebird konsertmusikere

«Foto: Gjermund Øystese/Gjermund Photography»

 

 

 

Powered by Cornerstone